Cbc Romania News Aparitii tv presa

Ce isi doreste un sef de la un angajat

parccIn general, un sef isi doreste de la un angajat sa se adapteze la locul de munca, sa stie sa imbine munca si viata persoanala si sa fie punctual. Petre Nicolae, consultant transformational si business coach, explica pentru Gandul unde gresesc romanii si de ce ajung sa se planga de joburile lor.

Autor: p.nicolae | 21 februarie, 2017 | Niciun comentariu | |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

Patru pasi pentru a-ti schimba viata anul viitor

berti

Fiecare dintre noi lupta sa isi transforme viata intr-una mai buna sau mai sigura. Cu toate astea, evitam schimbarile radicale. Finalul anului poate fi insa perioada in care putem sa facem un bilant si sa gasim motivatia pentru a deveni cea mai buna varianta a noastra.

„Daca sunteti nemultumit de viata pe care o aveti, si acest lucru se intampla de mai mult de doi ani, asta inseamna ca va doriti sa va schimbati, dar, din pacate, nu faceti nimic in acest sens. Daca doriti sa gasiti o scuza in faptul ca nu ati reusit, atunci aflati ca 90% din populatia Romaniei sufera de acest sindrom.

Autor: p.nicolae | 31 ianuarie, 2017 | Niciun comentariu | |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

Cum poti sa “revitalizezi” un angajat care a avut rezultate bune candva, dar este intr-un blocaj, printr-o investitie de 5.000 de euro

4Una dintre cele mai mari provocari ale managerilor este, in prezent, sa reconstruiasca performanta unui angajat care, din diferite motive, nu mai inregistreaza rezultate bune si face greseli repetate, care genereaza costuri companiei. Un astfel de angajat are nevoie de un plan de reconstructie si dezvoltare personala si, in niciun caz, concediat, a declarat pentru wall-street.ro Petre Nicolae, seful companiei de training si consultanta CBC Romania.

“Sunt angajati care au performat foarte bine in trecut si care au avut rezultate excelente si, deodata, acestia nu mai sunt capabili sa isi duca la bun sfarsit activitatile zilnice, au intarzieri in reactiile lor, sunt din ce in ce mai stresati, manifesta reticenta si neintelegere pentru orice efort suplimentar, pe care in trecut si-l asuma fara nici un comentariu. Ce se intampla de fapt?! Putem spune ca este demotivat sau rau intentionat, dar asta nu il ajuta cu nimic si mai mult nici pe noi. Ei bine, angajatul poate sa sufere de un puternic blocaj afectiv emotional sau de un inceput de anxietate sau depresie”, a declarat Petre Nicolae.

 

Autor: p.nicolae | 23 februarie, 2016 | Niciun comentariu | |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Se încarcă...

GM Masterclass Academy

 

GM Masterclass Academy

Petre Nicolae, general manager CBC Romania, o companie specializata in consultanta transformationala, management organizational si strategic, business coaching, team building  si training integrat transformational, are o experienta de peste 15 ani in domeniul conducerii afacerilor, ocupand pe rand functii de top management in cele mai mari companii nationale si multinationale. Din 2003 insa, Nicolae a ales sa se dedice si consultantei, avand si o specializare in management strategic si organizational. Proiectul GM Master Class Academy a luat fiinta acum patru ani, cand a participat la un program intensiv de pregatire la universitatea Cambridge (U.K.). In urma programului si-a dat seama ca toti cei prezenti in jur de 250 de directori de la cele mai mari corporatii din lume, au plecat cu impresii foarte bune, dar nimic concret care sa ii ajute in businessul lor.

 

Autor: p.nicolae | 10 noiembrie, 2015 | Niciun comentariu | |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

CBC: Avem multe oferte de munca, insa gasim cu dificultate candidati potriviti

1Carente in competentele de baza, aparitia fenomenului de “burnout” a angajatilor sau lipsa specialistilor in Romania sunt doar cateva dintre motivele pentru care companiile locale sunt constant in cautare de oameni noi, in special pentru functii de conducere. Pe de alta parte, recrutarile merg greu, candidatii mint in CV-uri, disimuleaza comportamente si nu au o specializare pe care sa se bazeze, a declarat pentru wall-street.ro seful companiei de recrutare CBC Romania, Petre Nicolae, care a precizat ca evalueaza sute de CV-uri in cautarea angajatului potrivit.

“Dintr-o analiza a mai multor indicatori, am stabilit ca intre motivele pentru care a crescut oferta locurilor de munca pentru primele sase luni ale anului se numara aparitia fenomenului de «burnout» (n.red – epuizarea fizica, emotionala si mentala) in randul angajatilor cu o vechime, pe acelasi post, mai mare de sase ani si care depasesc varsta de 37 de ani. Activitatile rutiniere zilnice, realizate fara o abordare sistemica a jobului duc cu foarte mare usurinta la aparitia procesului de burnout. Cu alte cuvinte, sunt angajati care in ciuda tuturor incercarilor de repozitionare si reincarcare cu motivatie necesara pentru a performa au dat in continuare gres”, a explicat Petre Nicolae.

Autor: p.nicolae | 8 iulie, 2015 | Niciun comentariu | |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

Dezvoltarea este cheia. Angajatii aloca mii de euro pentru formare personala si profesionala

3

Situatia economica pe care o resimte in ultimii ani a dus la schimbari importante in toate domeniile. Motivati de diminuarea bugetelor alocate de companii pregatirii angajatilor, pe de-o parte, si dorinta de a performa intr-o piata dificila, pe de alta parte, tot mai mult angajati nu mai asteapta sa fie trimisi la training de firma, ci isi platesc singuri cursurile de dezvoltare profesionala.

“Din ce in ce mai multi angajati, mai ales la nivel de top si middle management, aloca fonduri proprii pentru training, dar si pentru evaluare aprofundata si business coaching. Astfel, un manager de top aloca intre 2.500-4.000 de euro/ an atunci cand constientizeaza necesitatea dezvoltarii personale si profesionale”, a declarat pentru wall-street.ro Petre Nicolae, managing partner in cadrul companiei de training si consultanta CBC Romania.

Autor: p.nicolae | 25 august, 2013 | Niciun comentariu | |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...