Criza reorganizeaza piata de training


Petre Nicolae, Director General CBC Romania

Petre Nicolae este Director General la CBC Romania din anul 2005. Anterior, oficialul a mai ocupat  functii de conducere in cadrul European Drinks si Coca-Cola Romania.

In domeniul trainingului si consultantei, Nicolae este certificat ca Management Consultant, Train the Trainer si Coach Specialist.

Competentele sale in aceste domenii includ zonele de management organizational si strategic, resurse umane, marketing – vanzari, negociere strategica, manipulare comportamentala pozitiva si taining & coaching & mentoring.

CBC Romania ofera programe complete de management al comunicarii si relationarii umane, planificare si organizare strategica a companiei, management organizational, management strategic, management al standardelor de performanta, tehnici avansate de vanzari, marketing complet si integrat, time management, menthoring si coaching, consultanta in management, managementul gestionarii relatiei cu clientii, train the trainer, tehnici de prezentare cu impact, managemetul resurselor umane.

CBC Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 1.200.000 euro cu un profit de 43%  in 2008, iar pentru anul 2009 cei de la CBC Romania tind afaceri de 1.500.000 euro.

Sursa: www.bizcity.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube